THE BEST SIDE OF ایا زونا بیماری خطرناکی است

The best Side of ایا زونا بیماری خطرناکی است

The best Side of ایا زونا بیماری خطرناکی است

Blog Article

علایمی که مطرح کردین به نفع زونا هست اما به طور کلی، احتمال عود مجدد کمه

میگین که زونا در یه ناحیه به وجود میاد در صورتی که اینجوری نیست وشاید در دست پا و صورت به طور هم زمان اتفاق بیفتد.

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the greatest YouTube expertise and our latest characteristics. Find out more

از سردرد صاعقه‌ای خود رهایی پیدا کنید: راهکارهایی برای کاهش شدت علائم

معمولاً بروز زونا در حاملگی غیرمعمول است، اما امکان ابتلا به آن وجود دارد. اگر فرد در دوران بارداری با کسانی که به آبله‌مرغان یا عفونت زونا مبتلا شده‌اند، در تماس بوده و واکسینه نشده باشد، ممکن است دچار آبله‌مرغان شود.

پروتز لب: حجیم، بزرگ و برجسته سازی لب ها با تزریق ژل و چربی

همچنین افرادی که قبلاً دچار بیماری زونا شده‌اند، بسیار به ندرت باز هم به این بیماری مبتلا می‌شوند، در واقع شانس ابتلای مجدد به این بیماری فقط در حدود ۱% است.

زونا نوعی عفونت ویروسی است که باعث ایجاد زخم‌های دردناک می‌شود. زونا می‌تواند هر نقطه‌ای از بدن را درگیر کند. به‌طور معمول، شبیه نواری تاول است که در سمت چپ یا راست تن پیچیده می‌شود.

نورا محمد نمی‌تواند درمان مورد نیاز خود را در بیمارستان غزه دریافت کند

آقای بیماری زخم زونا تورک گفت : «تنها چیزی که می‌توانم به آنها بگویم این است که در مورد وضعیت انسانی، یک اجماع بین‌المللی در حال پیداش است و ممکن است قبلا وجود نداشته است، اما اکنون به‌وضوح وجود دارد، از جمله با قطعنامه این هفته شورای امنیت.»

در کنار معاینه کامل فیزیکی و بررسی سوابق پزشکی بیمار، ممکن است از آزمایش‌های تشخیصی زیر هم برای تشخیص بیماری زونا استفاده شود:

سلام خسته نباشید من چندین سال پیش روی رانم یه همچین تاولی درومد همه گفتن تبخاله و قطع شد ولی الان یه مدت هست که هر یک ماه یکبار یا روی ران یا در باسن یا روی مقعد همچین تاول هایی میزنم میتونه زونا باشه؟؟؟ایا خطرناکه؟؟؟؟

● اولین علائم زونا معمولاً درد و سوزش است. درد معمولاً در یک سمت بدن و در امتداد ناحیه خاصی از پوست به نام درماتوم است و اغلب بثورات قرمز به همراه دارد.

درمان زودهنگام هم مدت عفونت را کوتاه می‌کند و احتمال بروز عوارض را کاهش می‌دهد. استرس و اختلال عملکرد سیستم ایمنی از دلایل بروز زونا هستند. برای درمان از پمادهای مختلف و داروهایی نظیر فامسیکلوویر استفاده می‌شود.

Report this page